slider-algemeen

De crematie van uw huisdier

Huisdierencrematorium Amadeus

In Nijmegen is Huisdierencrematorium Amadeus gevestigd. Het gebouw bestaat, naast de crematieruimte, uit een ontvangstruimte en twee afscheidsruimtes. Natuurlijk is er voldoende plek om uw auto te parkeren bij het crematorium. Huisdierencrematorium Amadeus verzorgt het afscheid op een wijze die u het meeste aanspreekt. Als uw huisdier is overleden kunt u contact opnemen met het Huisdierencrematorium om de crematie door te spreken.

In dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar, bijvoorbeeld of dat u afscheid wilt nemen van uw huisdier, of dat uw huisdier collectief of individueel gecremeerd moet worden.

De as kan in een urn of asbus worden meegenomen of desgewenst uitgestrooid worden door de eigenaar of door een medewerker van Amadeus. Wanneer het vervoer een probleem is kunnen wij uw overleden huisdier bij u thuis of bij de dierenarts ophalen.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. U kunt uw huisdier uitsluitend brengen op afspraak, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. We stemmen graag onze agenda op u af.